Információk az újranyitásról

Share on facebook
Share on email
Share on print

Tisztelt Látogatók!

A Pesterzsébeti Múzeumban július 15-től a Művészet a kertben c. kiállítás tekinthető meg a megszokott nyitvatartási időben.

A Gaál Imre Galériában július 29-től a Keresztmetszet II. c. kiállítás tekinthető meg a megszokott nyitvatartási időben.

A Rátkay Átlók Galériában az állandó kiállítások a megszokott nyitvatartási időben megtekinthetők.

A kutatószolgálat a múzeumokra vonatkozó irányelvek alapján, valamint a folyamatban levő raktárrendezési és revíziós munkák miatt augusztus 31-ig zárva tart.

Továbbra is figyelnünk kell egymásra, hiszen a járvány még teljesen nem múlt el és újabb hullámra is számíthatunk. Ezért a múzeumba látogatók biztonsága érdekében továbbra is kérjük a saját maszk viselését és a bejáratnál történő kézfertőtlenítést, valamint a termekben a 1,5 m távolság megtartását.

A nyári időszakban a múzeumpedagógiai foglalkozásokra előzetes egyeztetés alapján (Tel: + 36 1 283 1779; e-mail: info@pesterzsebetimuzeum.eu) az udvaron kerülhet sor, ahol a gyerekek közötti távolságtartást a pedagógusok segítségével kell betartatni. A foglalkozásokon maximum 10 gyermek vehet részt.

A Pesterzsébeti Múzeum köszönettel tartozik azoknak a lelkes érdeklődőnek, akik a több hónapos zárva tartás alatt is aktívan követték a múzeum online felületeit. Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy ezek az oldalak továbbra is frissülő tartalmakkal várnak mindenkit!
Továbbra is vigyázzanak egymásra, kérjük, kövessék a múzeum honlapját www.pesterzsebetimuzeum.com és FB-oldalát ahol naprakész információkkal segítjük a tájékozódást.