Múzeumlátogatási információk

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: print

Tisztelt Látogatók!

Szeretnénk felhívni figyelmüket látogatási szabályainkra, amelyeket mindannyiunk biztonsága érdekében alakítottunk ki.

A kiállítóterekben kérjük a saját maszk viselését és a bejáratnál történő kézfertőtlenítést, valamint a termekben a 1,5 – 2 m távolság megtartását.

Pesterzsébeti Múzeum: Egyszerre maximum 6 látogató tartózkodhat a kiállító termekben folyamatos szellőztetés és a 1.5 – 2 m távolság betartása mellett. A Neményi Lili emlékszobában, a terem méreteire való tekintettel egyszerre csak egy látogató tartózkodhat.

Gaál Imre Galéria: Egyszerre maximum 20 látogató tartózkodhat az épületben folyamatos szellőztetés és a 1.5 – 2 m távolság betartása mellett. A Tóth Menyhért emlékszobában a terem méreteire való tekintettel egyszerre csak egy látogató tartózkodhat.

Rátkay – Átlók Galéria: Egyszerre maximum 30 látogató tartózkodhat az épületben folyamatos szellőztetés és a 1.5 – 2 m távolság betartása mellett. A Baba és a Mozi kiállításban a termek méreteire való tekintettel egyszerre csak egy látogató tartózkodhat.

A kiállítások csoportos megtekintése előzetes regisztrációval lehetséges 10 órától 18 óráig.  (Tel: + 36 1 283 1779; email: info@pesterzsebetimuzeum.eu)

Szabadtéri kiállításaink látogatásakor is kérjük, hogy figyeljenek a biztonságos távolság megtartására.

A kutatószolgálat telefonon és online várja a megkereséseket.

A múzeumpedagógiai foglalkozásokra előzetes egyeztetés alapján (Tel: + 36 1 283 1779; e-mail: info@pesterzsebetimuzeum.eu) az udvaron kerülhet sor, ahol a gyerekek közötti távolságtartást a pedagógusok segítségével kell betartatni. A foglalkozásokon maximum 10 gyermek vehet részt.

A Pesterzsébeti Múzeum köszönettel tartozik azoknak a lelkes érdeklődőknek, akik a több hónapos zárva tartás alatt is aktívan követték a múzeum online felületeit. Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy ezek az oldalak továbbra is frissülő tartalmakkal várnak mindenkit!

Továbbra is vigyázzanak egymásra, kérjük, kövessék a múzeum honlapját https://muzeum.pesterzsebet.hu/ és Facebook-oldalát ahol naprakész információkkal segítjük a tájékozódást.